Bóly Mámor Gasztro Piknik

2019. május 25 -én 11 órától kezdetét veszi az első bólyi gasztro piknik! 

A gasztro piknik résztvevői


A Kávé Háza

Tóth Sándor-A Kávé Háza tulajdonosa, többszörös magyar barista bajnok, a luckycup pörkölő feltalálója és a Carraro márka kizárólagos magyarországi forgalmazója vezeti be az érdeklődőket a kávék gőzölgő világába.

Green Egg

Ínycsiklandozó fogások a különleges kerámiasütőből a nap folyamán a készlet erejéig.
Az ízek felelősei Fehér András, a Big Green Egg magyarországi úttörője és szakértője, Lendvai Zoltán séf és Teleky Zoltán séf, étterem tulajdonos.

Lendvai Zoltán séf és Fehér András gyerekkori jóbarátok. András körülbelül 10 éve szeretett bele a Big Green Eggbe és a tojással együtt hozta be Magyarországra a BBQ életérzést is. Akkoriban úttörőnek számított itthon, mint ahogy a Big Green Egg is a kamado sütők piacán 1974 óta.

Sokan sokféleképpen értelmezik már a BBQ és grill fogalmát, de ez lényegében változatlan, mint ahogy a Big Green Egg is, majdnem 50 éve. A füst szeretete hozta össze a két jó barátot évekkel ezelőtt újra és Lendvai Zoli a Big Green Egg Magyarország állandó demo séfje lett. Rengeteg emberrel szerettették meg együtt a szabadtéri sütés minden formáját. Mert a Big Green Eggben tényleg bármit elkészíthetsz, csak a képzeleted szab határt.

Várunk szeretettel a Teleky BBQ szombati rendezvényére, ismerd meg te is a Big Green Egg varázslatot!

Nádasi Sajtmanufaktúra- Villány

Kistermelői, kézműves termékek kóstolója és vásárlási lehetőség: 100%-os kecsketejből lágy, félkemény és érlelt sajtok

Piccolo 100 %  Italiano

Eredeti olasz olívabogyó és olívaolaj kóstoló, ill. vásárlási lehetőség

Yokka Desszertműhely

  • Kifli készítő workshop 15 órától
  • A  kovászos kenyér titkai kb. 15.45-től
  • Édes finomságok kóstolója 15 órától

A 2015 óta működő, informális gasztronómiai oktatással foglalkozó Yokka Desszertműhely ezúttal egy mini kifli készítő workshopot tart a bólyi Kiskastély Vendéglőben, ahol Salamon Balázs – vagyis Hobbi Pék – mutatja meg, hogyan készül a mennyei, békebeli kifli. A program résztvevői, miközben maguk formázzák a kifliket, mindent megtudhatnak arról, mi a titka az igazán finom péksüteménynek. Az elkészült kifliket a résztvevők természetesen haza is vihetik. Kezdés: 15 óra: a részvétel regisztrációhoz kötött, melynek részleteit a www.yokka.hu honlapon találjátok

A kelesztés és sütés ideje alatt a Hobbi Pék megmutatja a kovászos kenyér formázását, elmondja többek között, hogy milyen a jó liszt, mi a kovász, miért jó, hogyan készül, hogyan kell gondozni, és hogy mire kell figyelni a kovászos tésztáknál. Az előkészített kovászos kenyér kísérleti jelleggel ezúttal green egg-ben sül majd, hogy a jelenlévők végül meg is kóstolhassák.

Gasztro Piknik részletei:

Esemény időpont: 2019. május 25-én 11:00-20:00-ig!
Helyszíne: Kiskastély Vendéglő, Bóly

Piknik Facebook eseménye: 
http://bit.ly/boly-gasztro-piknik-2019-esemeny

Várunk benneteket szeretettel!

KÖVESS MINKET

kiskastély, kiskastélyvendéglő, kiskastély bóly, teleky, facebook kiskastély, kiskastélyvendéglő, kiskastély bóly, teleky, instagram kiskastély, kiskastélyvendéglő, kiskastély bóly, teleky, tripadvisor

Adatkezelési nyilvántartási szám:
NAIH-140961/2018

Adatkezelési nyilatkozat »

Nyitvatartás:

Éttermünk 2020. november 1-től ZÁRva tart!

KÖVESS MINKET

kiskastély, kiskastélyvendéglő, kiskastély bóly, teleky, facebook kiskastély, kiskastélyvendéglő, kiskastély bóly, teleky, instagram kiskastély, kiskastélyvendéglő, kiskastély bóly, teleky, tripadvisor

Adatkezelési nyilvántartási szám:
NAIH-140961/2018
Adatkezelési nyilatkozat »

 

Nyitvatartás:

Éttermünk 2020. november 1-től ZÁRva tart!